Afbeelding
Foto: Ingezonden

Pimpernellen krijgen lachers op de hand

Algemeen

Son en Breugel - De leden van de Katholieke Vrouwen Beweging hebben genoten van de Brabantse humor van de Pimpernellen. Het bestuur van de KVB had de vier dames uit Brabant gevraagd om een leuke avond te verzorgen voor haar leden.

Met mooie liedjes en humoristische sketches was het lachen geblazen tijdens de moederdagviering. De opkomst was groot en de zaal van De Zwaan zat goed vol. Na koffie/thee en gebak werden de stoelen gedraaid zodat eenieder goed zicht had op de Pimpernellen. Eerst werd er gezongen waarna er een prachtig kijkspel volgde met twee kippen. De toon van de avond was meteen gezet. De zaal lag dubbel van het lachen. Als intermezzo zong één van de dames weer een liedje waarbij ze zichzelf begeleidde op gitaar. Dat gaf de andere drie dames de gelegenheid zich om te kleden voor een ander toneelstukje. Zang en sketches wisselden elkaar zo doorlopend af. In de pauze kon er even bij gekletst worden en een drankje aan de bar worden gehaald.

Na de pauze volgde er weer een schitterende performance tijdens het ophangen van de was. Uiteindelijk zagen de dames zelfs Petrus bij de Hemelpoort. De avond eindigde weer met het zingen van liedjes en de leden van de KVB zongen uit volle borst mee. Het was een zeer geslaagde moederdagviering. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de avond kijk dan eens op www.kvbsonenbreugel.nl.

De eerstvolgende activiteit is een creatieve avond. De leden gaan dan vogelhuisjes beschilderen. Wil jij daar ook bij zijn en denk je dat de vereniging ook wel iets voor jou zou kunnen zijn, bel dan gerust naar voorzitster Carin van Hulsen. Zij is te bereiken op telefoonnummer 0499-472054.