Logo mooisonenbreugel.nl
Ouderen in het Sonnetje (archieffoto 2017)   | Fotonummer: a45525
Ouderen in het Sonnetje (archieffoto 2017) (Foto: Ingezonden)

Gratis openluchtconcert met onder andere Ernst Daniël Smid

Son en Breugel - Eindelijk is het zover. Zondag 2 juni vindt de derde editie van 'Ouderen in het Sonnetje' plaats bij de Kiosk aan het Kerkplein in Son en Breugel. Dit is een gratis openluchtconcert, van 14.00 tot 16.00 uur, door de artiesten van Stichting Goud voor Oud met Ernst Daniël Smid als speciale gast. Komt u ook genieten van een middag vol herkenbare en mee te zingen livemuziek?

Deze derde editie belooft een echte belevenis te worden met een gastoptreden van Ernst Daniël Smid en een loterij met ruim 800 euro aan prijzen. U wordt toegezongen en vermaakt op een heerlijk terras in de schaduw en bij minder goed weer wordt gezellig naar binnen (restaurant De Zwaan) verhuisd. Dit jaar zijn er ook luxe tickets verkrijgbaar. Met dit ticket heeft u gereserveerde plaatsen, krijgt u koffie met gebak, hapjes en drankjes én een presentje. Met de opbrengst helpt u Stichting Goud voor Oud en De Waterengel. Dus, bent u er ook bij? Wilt u zeker zijn van een plaats, reserveer dan snel.

Reservering
Tickets à 30 euro voor twee personen zijn te koop bij de infobalie van Archipel Berkenstaete te Son en Breugel of bel naar 06-57563548.

Meer informatie
Meer informatie over 'Ouderen in het Sonnetje' is te vinden op www.stichtinggvo.nl of bel naar 06-57563548.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>