Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: b0684d
Foto: Ingezonden

Talent Awards bij SBC

Son en Breugel - De vijfde achtereenvolgende editie van de Talent Awards, het gala voor de jeugd van SBC, vond zaterdag 11 mei plaats. Het was opnieuw een geslaagde avond waar bijna alle jeugdleden van SBC aanwezig waren.

Tijdens deze jubileumeditie was het concept weer vanouds: eerst een officieel gedeelte in de theaterzaal van basisschool De Ruimte en daarna een feest in de kantine van SBC. Henri Jansen verzorgde tijdens het officiële gedeelte de presentatie en zoon DJ Job Jansen zorgde voor de ondersteuning met licht en geluid.

Awards voor beste keeper van het jaar (selectie en niet-selectie), beste speler van het jaar (selectie en niet-selectie), talent van het jaar, beste team van het jaar, beste speelster van het jaar én beste scheidsrechter van het jaar werden uitgereikt. Tussendoor nam bestuurslid Moos v.d. Heijden nog het woord om de vrijwilligers die week in week uit alle wedstrijdschema's voor SBC in elkaar zetten te bedanken. Josephien Teunissen nam namens hen de bloemen in ontvangst.

Alle prijswinnaars werden vooraf door een deskundige jury verkozen, behalve de prijs voor beste speler (selectie en niet-selectie); die werd gekozen door middel van het uitbrengen van stemmen door de aanwezige spelers en trainers. Ondanks het feit dat de techniek de organisatie wat in de steek liet, verliep de avond toch heel soepel.

Tijdens het feest in de kantine werden puntzakken friet uitgereikt en nuttigde iedereen die daar oud genoeg voor was een biertje of wijntje. Rond 23.00 uur kwam bovendien zanger Patrick die het feest écht losmaakte. Om 00.30 uur draaide DJ Job Jansen zijn laatste nummer en werd de kantine meteen weer schoongemaakt en opgeruimd voor de dag erop. De organisatie en kantine kregen daarbij hulp van vele vrijwilligers, waardoor alles weer snel zuiver en opgeruimd was.

De organisatie – bestaande uit Wouter Huberts, Jessica Koorn en Luc Ross – kijkt terug op een mooie jubileumeditie en heeft ook weer nieuwe energie gekregen om volgend jaar opnieuw SBC om te toveren tot een galawaardige avond. Bij deze willen zij alle vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet.

De prijswinnaars:
- Beste speler selectie: Stein Snijders (JO17-1)
- Beste speler niet-selectie: Timo Vermeulen (JO19-3)
- Beste keeper selectie: Jeremy van Fulpen (JO19-1)
- Beste keeper niet-selecte: Pieter van Rooij (JO19-3)
- Beste speelster: Maud Vermeulen (MO17-1)
- Beste team: JO19-1
- Beste scheidsrechter: Joost v.d. Heuvel

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>