Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 59fd36
Foto: Ingezonden

Vrijwilligers en coördinator gezocht natuurgroep Zonhove

Zoek jij vrijwilligerswerk? Heb je affiniteit met bewoners van Zonhove? En met de natuur? Dan is natuurgroep Zonhove onderdeel van het IVN Son en Breugel op zoek naar jou.

Zij zoeken nieuwe vrijwilligers en een coördinator. De natuurclub viert dit jaar zijn 35-jarig bestaan en een groot deel van de huidige vrijwilligers doet dit werk met veel enthousiasme vanaf het begin van de oprichting. De clubleden van Zonhove komen graag naar de activiteiten en voor hen betekent het lidmaatschap veel. De gemiddelde leeftijd van de vrijwilligersgroep is inmiddels 65+ en voor het voortbestaan van de club is het belangrijk dat de groep verjongd gaat worden. Houd jij van regelen en organiseren dan is de invulling van de komende vacature van coördinator na een inwerkperiode ook mogelijk een uitdaging voor jou!

De tijd die je kwijt bent aan deze club is acht keer per jaar een dagdeel (zeven keer een woensdagmiddag en één keer een zondagochtend) voor de clubactiviteiten. Ook is er twee keer per jaar een avondoverleg.

Spreekt bovenstaande tekst je aan, dan wil de huidige coördinator je graag inhoudelijk informeren. Meer informatie kun je krijgen via Doortje van den Nieuwenhuijzen, telefonisch bereikbaar via 0499-475697 of via de mail johanendoortje.1@kpnmail.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>