Afbeelding

Hockeyteam MD2 kampioen

Algemeen

Son en Breugel - De meiden van MD2, coaches Bas en Chris, trainer Steven, ouders, broertjes en zusjes verzamelden op zaterdag 25 mei om 08.00 uur voor de uitwedstrijd tegen nummer 2, Oranje-Rood. Met vijf punten voorsprong en nog drie wedstrijden te gaan, was dit de kampioenswedstrijd.

Na de eerste tien minuten zitten de meiden goed in de wedstrijd en in de laatste minuut van de eerste helft wordt er gescoord en staat HTC met 0-1 voor. Na 20 minuten in de tweede helft komt HTC op 0-2 voorsprong. Uiteindelijk scoort Oranje-Rood 1-2 en is de spanning in de laatste vijf minuten erg groot. MD2 weet deze stand vast te houden en zijn onverslagen kampioen.

Lara, Sam, Lieke, Sterre, Felicia, Eefje, India, Suze Habraken, Suze Heinen, Tinka, Francisca, Isabella, Lizzie, Claudia, Noor en Bo van harte gefeliciteerd!