Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 65f4d9
Foto: Ingezonden

Creatieve avond voor KVB leden

Son en Breugel - De leden van de Katholieke Vrouwen Beweging mochten hun creativiteit botvieren op vogelhuisjes. De schilderspaletten, verf, kwasten en sjablonen lagen al klaar voor gebruik. Iedereen kreeg een vogelhuisje en mocht deze gaan beschilderen.

Sommige dames hadden thuis al voorbereidingen getroffen en wat voorbeeldmateriaal uitgeknipt om na te schilderen op het houten huisje. De meeste dames maakten gebruik van de sjablonen, maar er waren ook dames die uit de vrije hand tekenden. Op de paletten mengden de schilders hun kleuren en al snel was iedereen geconcentreerd aan het schilderen. Zo af en toe vroeg men elkaar om hulp of raad en dan werd er gezamenlijk gekeken wat de beste aanpak was.

Het schilderen was erg rustgevend en het kletsen gezellig. De dames namen amper de tijd voor een pauze. Er werd snel een drankje aan de bar gehaald waarna men weer verder ging. Uiteindelijk had eenieder een mooi beschilderd vogelhuisje. Nog even vernissen en dan kan het huisje in de tuin worden opgehangen en dienst gaan doen als bewoning voor een kool- of pimpelmeesje.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de avond kijk dan eens op www.kvbsonenbreugel.nl. Dinsdagmiddag 11 juni gaan de dames minigolf spelen in een fluorescerend decor. Ze gaan dan naar Glowgolf in Eindhoven. Wil jij daar ook bij zijn en denk je dat de vereniging ook wel iets voor jou zou kunnen zijn, bel dan gerust naar voorzitster Carin van Hulsen. Zij is te bereiken via 0499-472054.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>