Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 8daed1
Foto: Wil Feijen

Gemengde Zangvereniging Eén van Zin zoekt mannenstemmen

Son en Breugel - Voor het project Remember September 1944-2019 is Gemengde Zangvereniging Eén van Zin op zoek naar mannenstemmen uit Son en Breugel.

Na het succesvolle Kerstproject 2018 met gastzangers, gaat Eén van Zin nu vooral op zoek naar mooie mannenstemmen, tenoren én bassen, voor het volgende project.
Met de Gemengde Zangvereniging Eén van Zin krijgt u de mogelijkheid om op 17 september 75 jaar bevrijding te vieren in Son en Breugel.

Bij de herdenking op 17 september wordt een aantal passende liederen gezongen op de bijeenkomst bij het monument De Parachutist en voor de Liberation Task Force. De Liberation Task Force is een groep Engelse geallieerden die met authentiek materiaal door Son en Breugel zal rijden. Voor nadere informatie en aanmelding kunt u terecht op de website www.zangverenigingeenvanzin.nl. Deelname aan het project is gratis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>