Logo mooisonenbreugel.nl
De acteurs staan te popelen om de musical op te voeren   | Fotonummer: 12ee85
De acteurs staan te popelen om de musical op te voeren (Foto: Ingezonden)

Musical 'De DJ draait door'

Son en Breugel - Na het succes van het optreden 'Monsterhit' en 'Het Musical Mysterie' zijn de kinderen van Showtime Theater hard aan het repeteren voor de musical 'De DJ draait door'. Zaterdag 15 juni om 20.00 uur is het zover! Dan is het optreden van deze musical in het Vestzaktheater in Son en Breugel.

Mirjam Tilley heeft deze groep drie jaar terug opgericht. Mirjam vindt het zonde dat je vaak tot en met groep 8 moet wachten om samen een leuke musical neer te zetten. Zelf heeft ze lang als tiener bij Jeugd musical groep Zwolle gespeeld en heeft hier veel energie en plezier uitgehaald. Het leren samenwerken en om op het podium je talent te ontdekken. Ook zie je dat de kinderen een boost van zelfvertrouwen krijgen. De kinderen zijn tussen de 8 en 14 jaar. Elke woensdag repeteert de groep in het Vestzaktheater.

Nu staat de groep te popelen om zaterdag 15 juni op te treden. "Het is ook spannend, wat als ik mijn zin niet meer weet? En ik zie opeens mijn oma zitten? Of ik schiet in de lach? Dit is gezonde spanning en fout gaan kan het nooit, hooguit anders dan verwacht", zegt Mirjam.

Kaartjes kun je bestellen op www.vestzaktheaterson.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>