Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 104e51
Foto: ©pixabay.com

Verhalenmiddag bij het Onderonsje

Son en Breugel / St.-Oedenrode - Anton Buiting komt donderdag 13 juni van 14.00 tot 16.00 uur op bezoek bij het Onderonsje. Hij vult de middag met zijn verhalen die over van alles en nog wat gaan. Meestal over vroeger, of beter gezegd 'vruger' in het Brabants dialect, maar in zijn verhalendoos kan ook een verhaal zitten dat zich vorige week pas heeft afgespeeld.

In ieder geval kan hij de gebeurtenissen op een smeuïge manier aan elkaar praten, soms serieus, maar veel vaker met humor. Eventueel kunt u ook iets delen van uw eigen verhaal. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte welkom. De koffie en thee staan klaar. U kunt zich aanmelden, maar dat hoeft niet. U mag ook spontaan binnenvallen. De kosten bedragen 3 euro.

U wordt ook alvast geattendeerd op de volgende activiteit. Dat is het samen bereiden, en natuurlijk ook opeten, van een high tea, die wordt gehouden op donderdag 23 juni van 10.00 tot circa 13.00 uur. De kosten bedragen 6 euro en u kunt zich al aanmelden. Er is maximaal plaats voor 23 deelnemers.

Informatie en opgeven bij Petra Vesters, tel. 06-10068676 of Karin van Vlerken, tel. 06-13992915, of per mail: petrav@kpnmail.

Het Onderonsje is één van de activiteiten van het Damiaancentrum. Zie de website voor andere activiteiten: www.damiaancentrum.nl, Schijndelseweg 46, Sint-Oedenrode.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>