Logo mooisonenbreugel.nl
SBC JO12-1 team samen met O12 van Claremont High School    | Fotonummer: 548c7a
SBC JO12-1 team samen met O12 van Claremont High School (Foto: Ingezonden)

SBC wederom op de Engelse Tour

Son en Breugel - Begin juli breekt de zomerperiode voor het voetbal weer aan. Het SBC-sportpark is echter in juni nog volop in gebruik. De nieuwe teams gaan samen trainen, er worden oefenwedstrijden gespeeld en er staan diverse toernooien op de kalender. Kortom volop sportieve activiteit met als doel om het nieuwe seizoen goed en fit te beginnen.

Nadat SBC vorige maand al gastheer was voor een drietal Engelse schoolteams uit Canterbury, was het deze keer gastheer voor de Onder 12- en 14 teams van Claremont High School uit Londen. Op woensdagavond 5 juni stonden SBC JO12 en JO14 tegenover hun Engelse leeftijdsgenoten. Dit voor het spelen van een 'officieuze' oefeninterland. Een leuke en nuttige ervaring voor jonge voetballers die voor altijd herinneringen blijven oproepen.

Beide Engelse teams hadden zich vooraf gekwalificeerd als zeer sterk. SBC JO12-1 had zich daar goed op ingesteld en de avond daarvoor scherp getraind. Dat was zichtbaar op het veld. Met verzorgd voetbal werd een ruime 9-2 overwinning behaald. SBC JO14-1 had een zwaardere kluif en speelde met 1-1 gelijk.

Het was een zeer geslaagde avond met daarbij diverse sportieve reacties van de tegenstander. Men was onder meer erg onder de indruk van de geweldige faciliteiten bij SBC. Ook het voetbal dat SBC liet zien werd als voorbeeld gezien. Goed om te vermelden is dat SBC dergelijke reacties ook ontving van de Engelse teams die ons vorige maand bezochten. Dat geeft aan dat SBC er wederom in geslaagd is om er een leuke avond van te maken. Voor de betrokkenen een blijvende herinnering. SBC kijkt dan ook met veel plezier uit naar een volgende editie en hoopt dan wederom gastheer te mogen zijn

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>