Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 03ffbb
Foto: Adrie Neervoort
Algemeen / Son & Breugel

Asfalteringswerkzaamheden aan de Boslaan

Son en Breugel - In de week van 1 tot en met 5 juli wordt er in de Boslaan nieuw asfalt gelegd op het tracé tussen de Esdoornlaan tot aan de rotonde bij de wijk 't Zand. Ook komen er in diezelfde week fietssuggestiestroken in het deeltracé tussen de Esdoornlaan en de Larikslaan.

De Boslaan tussen de Esdoornlaan en de rotonde bij de wijk 't Zand (Vlinderlaan) is die week voor autoverkeer afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via borden. De kruisingen (plateaus) in het tracé en de rotonde zelf blijven wel toegankelijk voor alle verkeer.

De woningen aan de Boslaan langs het tracé zijn tussen 1 en 5 juli voor autoverkeer niet of minder goed bereikbaar. Bewoners zijn via een bewonersbrief geïnformeerd. Hen wordt geadviseerd auto's in die week op een andere plaats in de buurt te parkeren. De woningen blijven te voet en met de fiets wel steeds goed bereikbaar. Wethouder Boersma houdt op 18 juni een korte buurtschouw voor deze direct aanwonenden.

In de week van 24 – 28 juni voert de aannemer onderhoudswerkzaamheden aan het trottoir uit en treft voorbereidingen voor het werk aan de weg. Hierbij ontstaat geen of nauwelijks hinder voor het verkeer op de Boslaan.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>