Ineke van Uden
Ineke van Uden Foto: Wil Feijen

Ik stel me even aan u voor. Ik ben Ineke van Uden

Algemeen

Son en Breugel - Misschien kent u me nog van weekblad Forum waar ik jaren als verslaggever heb gewerkt. Nu ben ik alweer een jaar werkzaam bij Primera en heb een eigen tekstbureau, genaamd GazetMedia. Veel mensen in het dorp vertelden me dat ze het jammer vonden dat ik niet meer 'voor de krant' schreef.

En eigenlijk jeukten mijn handen ook wel weer. En miste ik toch stiekem het wel om nieuws op papier te zetten. Gewoon de leuke verhalen van evenementen, persoonlijke verhalen, ondernemers in beeld mogen brengen door middel van een advertorial, maar zeker ook de kritische noot als je soms gadeslaat wat er in de politiek gebeurt of hoe men met elkaar omgaat in de raadszaal tijdens een raadsvergadering.

In een notendop mijn schrijfstijl: ik ben iemand die integer omgaat met uw verhaal, maar schroom ook niet om de dingen te benoemen die ik hoor en zie. Ik hou er van om geen dure woorden te gebruiken en streef er iedere keer weer naar om een leesbaar en begrijpelijk verhaal voor u te schrijven.

Mocht u nieuws hebben, een verhaal kwijt willen of een tip hebben waar we over kunnen schrijven, dan kunt u dat uiteraard aan de redactie van DeMooiSonenBreugelKrant laten weten. Ziet u mij lopen, dan mag u mij ook altijd aan de mouw trekken en kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om uw nieuws of verhaal in de krant te krijgen. We komen elkaar vast snel (weer) eens tegen.

Ineke van Uden
Redacteur