Logo mooisonenbreugel.nl
Quint houdt trots zijn beker vast   | Fotonummer: 17c243
Quint houdt trots zijn beker vast (Foto: Ingezonden)
sport

Kickbokser Quint Otten wint op Knock-out

Son en Breugel - Na acht maanden van afwezigheid door blessures en afzeggingen en een wisseling naar een nieuw team Fighting Talents in Den Bosch wint Quint Otten het gala Diamand Gym Fightnight in Dordrecht. 

Quint heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt onder zijn trainers Hicham en Ousama el Gaoui, samen met grote jongens als Mohammed Jaraya, Bilal Loukili, Anass Aaras. Dit zijn allemaal jongens uit Glory, Enfusion en WFL; organisaties waar de grote jongens vechten. Quint heeft duidelijk laten zien uit welk hout hij gesneden is door de afgelopen maanden keihard zijn trainingen af te werken. Soms twee à drie keer per dag. Het resultaat was er dan ook.

Op zaterdag 29 juni maakte Quint zijn rentree voor Fighting Talents op het gala Diamand Gym Fightnight in Dordrecht in een gevecht over drie rondes en op 70 kg. Direct in de eerste ronde was de bedoeling van Quint al duidelijk; geen drie rondes vechten met 35 graden warmte. Keiharde low kicks en harde stoten regende op het lichaam en hoofd van zijn tegenstander die na tien seconden al acht tellen kreeg van de scheidsrechter. Quint wist van geen ophouden en bleef maar druk naar voor zetten, waarna zijn tegenstander wederom kort daarop door zijn knieën zakte. Bij de derde keer was het klaar na twee keiharde lowkicks en een harde rechtste hoek zakte zijn tegenstander in het touw waarna de scheidsrechter de partij beëindigde; winst op Knock-out. Een mooie start voor zijn nieuwe team. Vlak daarna won zijn teamgenoot Damian Ori ook zijn partij op Knock-out.

Quint wil zijn trainers, teamgenoten, zijn sponsors North Side Sports, Leroy's Gym en Barbos Barbershop, supporters en natuurlijk zijn ouders bedanken. Zijn moeder regelt al zijn voeding en zijn vader die zijn conditie en krachttraining verzorgd.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>