Logo mooisonenbreugel.nl
V.l.n.r. Roel, Thijn en Lars   | Fotonummer: 28d6b6
V.l.n.r. Roel, Thijn en Lars (Foto: Ingezonden)
sport

Brabants podium in Amsterdam

Son en Breugel / Amsterdam - In het buitenwater werd zondag 7 juli gezwommen in Amsterdam-Zuid. Zwemvereniging het-Y tekende voor de organisatie van The Great Lake Swim op en in de Gaasperplas.

Roel Janssen ging namens Argo om 10.00 uur van start op de 7000 meter vrije slag. Na één rondje van 1 km en drie rondjes van 2 km wist Roel te eindigen in een tijd van 1 uur 54 min. en 58 sec., goed voor plaats 7 en een nieuw Argo clubrecord. 's Middags was het de beurt aan de schoolslag, voor Argo gingen Lars Diesch en Roel van start op de 2000 meter. Na lange tijd dicht achter elkaar te hebben gezwommen werd het verschil gemaakt in de laatste meters. Roel had de 7000 meter nog in de benen en kwam in de eindsprint net 0.4 sec. te kort voor de eerste plaats. Roel eindigde op plaats twee in 34.53.92 en Lars op plaats drie in 35.50.74. Met Thijn van zwemvereniging Njord uit Veldhoven op de eerste plaats en Roel en Lars op plaats twee en drie was er een mooi Brabants podium in Amsterdam.

Over twee weken staan de volgende open water wedstrijden voor Argo op de kalender: zaterdag 20 juli de 42e De Binnenmaas – Zwemklassieker in Mijnsheerenland en zondag 21 juli de 10e Brakeboer Trofee in Medemblik.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>