Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 97ccd6
Foto: Ingezonden
Muziek

Jonge slagwerkers slagen voor muziek-diploma

Nadat eind juni al tien jonge blazers hun diploma haalden, was het donderdag 4 juli de beurt aan vier van de slagwerkers om hun praktijkexamen te doen. En ja hoor, ook deze kanjers slaagden alle vier glansrijk. Het was sowieso een drukke dag voor deze muzikanten, want op dezelfde avond speelden ze alweer volop mee tijdens het Klapstoelenconcert 'Muziek op het plein', wat door vele dorpsbewoners bezocht werd.

 

De volgende leerlingen worden door Pro Honore Et Virtute gefeliciteerd met hun diploma A:
Slagwerk, op kleine trom: Guus Vogels en Coen den Ouden
Melodisch slagwerk, op mallets: Bram den Ouden

Met zijn B-diploma wordt gefeliciteerd:
Slagwerk, op kleine trom: Joeri van de Ven

Dank aan de professionele docenten van Rhythm Impact, Patrick van den Heuvel en Marc Dufour die met hun enthousiaste inzet ervoor zorgen dat hun slagwerkers zich blijven ontwikkelen. Het is ook de verdienste van de docenten dat zij zowel hun vaardigheden, als hun plezier in de muziek vergroten.

Leerlingen opleiden, examens organiseren, docenten en examinatoren regelen, het gaat niet vanzelf. Het zijn de leerlingen die slagen, maar het is zeker ook dankzij de actieve vrijwilligers dat dit mogelijk is. Dank aan Judith Curfs die in de rol van examencoördinator deze periode heel veel extra werk heeft verricht om de leerlingen te laten groeien en aan Freddie Louwers voor zijn inzet voor de muziekopleidingen bij PHEV.

Meer info over Harmonie Pro Honore et Virtute is te vinden op www.phev.nl. Wil je als slagwerker of blazer ook muziekles nemen op een van de instrumenten? Kijk dan zeker op de site en stuur een mail naar: opleidingen@phev.nl. Een gratis proefles op een instrument naar keuze is altijd mogelijk. Leuk om er nog meer jeugd bij te hebben.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>