Truus heeft de hoofdprijs in ontvangst genomen op het kantoor van DeMooiSonenBreugelKrant
Truus heeft de hoofdprijs in ontvangst genomen op het kantoor van DeMooiSonenBreugelKrant Foto: Adrie Neervoort

Truus Jonkers wint de hoofdprijs letterspel

Algemeen MooiSonenBreugel

Son en Breugel - Tijdens het ELE-feestweekend van vrijdag 24 en zaterdag 25 mei konden de bezoekers aan het centrum van Son en Breugel mooie prijzen winnen met het letterspel. In 58 etalages hingen de letters die gezamenlijk een zin vormden. De winnende zin was: 'Met het invullen van deze zin kan ik 4 kaartjes voor de Efteling winnen.'

Redacteur: Adrie Neervoort

De hoofdprijs, naast alle andere mooie prijzen, was zoals in de oplossing al te lezen was, vier entreekaarten voor attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel. De prijs is mogelijk gemaakt door de Ondernemers Vereniging Son en Breugel (OVSB). Roland van de Heuvel, de BOA in Son en Breugel, haalde geheel volgens de regels de naam van Truus Jonkers uit de vele inzendingen.

Afgelopen week nam Truus de prijs in ontvangst. De ondernemers in het centrum van Son en Breugel wensen Truus heel veel plezier in de Efteling. In september zijn er weer een aantal mooie evenementen in het centrum, zoals op zondag 1 september de jaarmarkt en in het weekend van 13, 14 en 15 september Remember September. Ook dan begroeten de ondernemers u graag en hebben zij weer leuke acties.