Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 6c9697
Foto: Wil Feijen
zakelijk

Big Bread Kitchen opent aan het Raadhuisplein

Son en Breugel - Een nieuwe eetgelegenheid in Son en Breugel. Het pand aan het Raadhuisplein 30, waar voorheen een filiaal van Zeeman was gevestigd, is dinsdag 16 juli geopend. Dit filiaal is de 21e vestiging van Big Bread Kitchen.

Met de komst van deze eetgelegenheid is het Raadhuisplein nog meer een horecaplein aan het worden. Naast 't Kleijn Geluck, Nyonya & Thai eastern grill restaurant, Il Ponte en de nog te openen vestiging van Domino's, is het de vijfde eetgelegenheid aan dit plein in het centrum van Son en Breugel.

Er is hard gewerkt om het voormalige pand van Zeeman om te toveren tot een moderne, gezellige en sfeervolle eetgelegenheid, waarbij de nieuwste technieken op keuken- en horecagebied aanwezig zijn. De sfeervolle aankleding, warme tinten en comfortabel meubilair en een wand aangekleed met mos maken de vestiging eigentijds en bijzonder.

Big Bread Kitchen Son is geopend op maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>