Logo mooisonenbreugel.nl
Een eerdere editie van het XL Event met gastspreker Toon Gerbrands   | Fotonummer: fe647c
Een eerdere editie van het XL Event met gastspreker Toon Gerbrands (Foto: Wil Feijen)

De toekomst van het ondernemen tijdens het OVSB XL Event

Son en Breugel - Ondernemersvereniging Son en Breugel is een actieve ondernemersvereniging in Son en Breugel. Zij organiseren regelmatig evenementen en activiteiten voor haar leden.
Enkele van deze evenementen zijn ook voor niet leden toegankelijk, dit zijn de zogenaamde XL Evenementen.

Op woensdag 23 oktober organiseert de OVSB weer een XL Event in Hotel-Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel.
Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk zal de aanwezige alles vertellen over de trends die ons te wachten staan.
Richard van Hooijdonk biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Ruim 420.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland. Richard is regelmatig op televisie te zien bij BNN/VARA, AVRO/TROS, RTL Nieuws, RTL Boulevard en te horen op BNR waar hij het programma 'Mindshift' presenteerde.

Het bedrijf van de toekomst
Door de impact van technologie moeten organisaties veranderen, maar hoe doe je dat? Wat is de structuur en cultuur die we nodig hebben? Hoe 'manage' je onzekerheid? En wat zijn de succesfactoren om de toekomst te halen? Hierop zal Richard van Hooijdonk proberen antwoorden te geven met vele voorbeelden en concrete aanwijzingen. Daarmee geeft hij mogelijkheden hoe je de verandering kunt aanpakken.

Het XL Event begint om 20.00 uur op woensdag 23 oktober, in de Hotel-restaurant La Sonnerie aan de Nieuwstraat 45 in Son en Breugel. Deelname aan het OVSB XL-Event is gratis voor leden van de OVSB. Ondernemers die geen lid zijn en introducés betalen 25 euro. Benieuwd? Schrijf dan snel in voor dit inspirerende XL-Event op www.ovsb.nl
 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>