Logo mooisonenbreugel.nl
De vlag hangt in de top   | Fotonummer: 6e2c52
De vlag hangt in de top (Foto: Ingezonden)

De Blauwe Reiger bestaat 25 jaar

Son en Breugel - In De Blauwe Reiger werd op 27 juli opnieuw extra aandacht besteed aan de viering van het 25-jarig bestaan. De vorige keer dat er aandacht aan het jubileum werd besteed was tijdens de succesvolle jaarvergadering op 7 mei. Deze jaarvergadering werd door bijna alle bewoners bijgewoond en werd afgesloten met een friteswagen, waar iedereen heerlijke snacks kon halen.

Tijdens deze viering werd er een Brabantse koffietafel geserveerd, waar een nog groter aantal deelnemers aanzat. De Sociëteit was gevuld met lange tafels die prachtig gedekt waren door de leden van de lustrumcommissie. De commissie werd geholpen door hun gastvrouwen die een wezenlijk onderdeel vormen van het wonen in De Blauwe Reiger.

Na een welkomstwoord door een lid van de lustrumcommissie, lieten de aanwezigen zich het aanbod van een uitgebreide sortering brood, beleg en brandenwijntje met suiker goed smaken. Om 14.00 uur werd iedereen totaal verrast door de plotselinge entree van de Sonorian Jazz Band, die het hoogtepunt van deze feestdag ondersteunde met hun geweldige muziek.

De initiatiefneemster en oprichtster van De Blauwe Reiger, mevrouw Christa van Wijngaarden, bood als cadeau, namens alle bewoners van de stichting, een prachtige vlag met bijbehorende vlaggenmast aan. Deze vlaggenmast met vlag wappert nu als pronkstuk dagelijks in de tuin van de Sociëteit. De voorzitter van de stichting dankte de initiatiefnemers en sprak de hoop uit dat deze vlag als herkenningspunt mag dienen.

Na nog wat muziek en onder het genot van een drankje werd deze feestelijke middag afgesloten. In oktober verwachten de bewoners een volgende verrassende bijeenkomst als afsluiting van het vijfde lustrum.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>