Logo mooisonenbreugel.nl
De Albert Heijn in Son en Breugel opent woensdag 7 augustus na de verbouwing   | Fotonummer: 9ebb30
De Albert Heijn in Son en Breugel opent woensdag 7 augustus na de verbouwing (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Albert Heijn heropent na ingrijpende verbouwing

Son en Breugel - Nadat Albert Heijn aan het 17 Septemberplein de winkel op zaterdag 27 juli sloot, is er de afgelopen weken hard gewerkt. De winkel is ingrijpend verbouwd en voldoet aan het nieuwste winkelconcept. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 7 augustus om 11.00 uur.

In de nieuwe winkel is nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Klanten hebben ook de mogelijkheid om af te rekenen met zelfscankassa's. De medewerkers van de winkel zijn de afgelopen tijd opgeleid tot 'master in vers'. Hierdoor krijgen klanten nog betere informatie over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.

Feestelijke opening
Namens alle medewerkers nodigt supermarktmanager Isabelle van Geel iedereen uit om de heropening op woensdag 7 augustus mee te maken. Er worden leuke activiteiten en winacties gehouden. De metamorfose van Albert Heijn in Son en Breugel maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo'n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>