Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: e79a38
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

ComputerGebruikersClub PvgE seizoen 2019-2020

Son en Breugel - Het programma van de ComputerGebruikersClub PvgE is voor het komende seizoen 2019-2020 rond. Dit jaar gaat de club weer een groot aantal activiteiten voortzetten.

De ontwikkelingen op het gebied van internet en elektronische 'hulpjes' blijven de aandacht vragen. De onderwerpen zijn zowel voor beginnende als voor meer ervaren computergebruikers interessant. De club streeft ernaar om de stof zo toegankelijk mogelijk te maken. Mocht voor bepaalde onderwerpen een te grote belangstelling zijn voor één werkgroep, dan zal deze meerdere keren gegeven worden. Het maximaal aantal deelnemers per werkgroep wordt gesteld op vijftien personen. De deelnemers werken bij voorkeur met hun eigen laptop. Binnen het lidmaatschap van de CGC is deelname aan al deze activiteiten gratis.

1. Praktische werkgroepen:
1.1 Opfrissen Windows verkenner (Windows 10). Vind de weg in je computer.
1.2 Een adresbestand en etiketten maken
1.3 Fotoboek maken met het programma Albelli
1.4 Slideshow/diashow maken met Windows Moviemaker
1.5 Fotobewerking
1.6 iPad werkgroep
1.7 Android werkgroep
1.8 Windows 10 basiscursus

2. Gevorderden:Voor gevorderden wordt dieper ingegaan op de wondere windows-wereld

Om inzicht te krijgen in de belangstelling voor de diverse werkgroepen, wordt u verzocht zich aan te melden bij Arnold van den Broek via arnoldjanvandenbroek@gmail.com. Het bovenstaande kunt met nog meer en uitgebreide informatie terugvinden op www.sonenbreugel.pvge.nl kies dan voor de optie clubs-sonenbreugel en daarna computergebruikersclub. Er wordt op dinsdag 10 september om 14.00 uur een informatie/introductiemiddag in Braecklant (Amerikalaan 2, Son en Breugel) gehouden. Hier kunt u zich tevens inschrijven. U bent van harte welkom.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>