Logo mooisonenbreugel.nl
Pieter met zijn gitaar tijdens een eerder kioskoptreden   | Fotonummer: b2693c
Pieter met zijn gitaar tijdens een eerder kioskoptreden (Foto: Ingezonden)
Muziek

Gitaarmuziek door Pieter van den Boom

Son en Breugel - In de reeks kioskoptredens, die deze zomer weer worden georganiseerd door de BACK-commissie, valt er op vrijdagavond 16 augustus een bijzonder muzikaal evenement te zien en te beluisteren. Plaatsgenoot Pieter van den Boom geeft een soloconcert op gitaar.

Pieter van den Boom is een muzikant uit Son en Breugel, bekend als lid van Two of the Vitals en het duo Pastinakel. Hij trad in die hoedanigheid al enkele keren eerder op in de kiosk. Dit gevarieerde optreden begint met klassieke gitaarmuziek vanaf Pretorius (17e eeuw) tot aan Albeniz (19e eeuw), maar er komt ook muziek voorbij van bijvoorbeeld Harrie Sacksioni en Steve Howe. In het tweede deel van het optreden worden instrumentale gitaarstukken gespeeld van onder andere The Shadows, Santana, Ventures tot Dire Straits.

Het optreden begint op 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur en is uiteraard gratis toegankelijk. Het soloconcert gaat alleen door bij goede weersomstandigheden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>