Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 329cb4
Foto: Adrie Neervoort
Algemeen / Son & Breugel

Kom voorproeven op de Uitmarkt van het Vestzaktheater

Son en Breugel - Op zondag 1 september bent u tussen 12.00 uur en 18.00 uur van harte welkom op de feestelijke Uitmarkt van het Vestzaktheater, die samenvalt met de jaarmarkt. Het theater zet buiten een groot overdekt podium neer en er is een terras waar u gezellig wat kunt drinken. Het tweede kopje koffie is gratis.

Vele artiesten zijn aanwezig om u een voorproefje te geven van het nieuwe culturele seizoen dat in september losbarst. Niemand zal zich vervelen. U kunt meteen kaartjes kopen voor voorstellingen die u aanspreken. In sommige gevallen zelfs met een aantrekkelijke korting. Ook kunt u een kijkje nemen in de vernieuwde theaterzaal. Die is in de zomervakantie letterlijk en figuurlijk op zijn kop gezet om artiesten meer mogelijkheden te geven en het publiek meer comfort. Vooral de nieuwe tribune zal voor de regelmatige bezoekers een aangename verrassing zijn.

Verder presenteert Radio Son en Breugel tijdens de Uitmarkt zijn nieuwe studioruimten. Profiteer van deze buitenkans om te ervaren hoe radio wordt gemaakt, en ontdek hoe leuk en dynamisch dat is. Verder zijn er op de Uitmarkt diverse informatiestands aanwezig.

Het volledige programma van het komende theaterseizoen – een mooie mix van professionele voorstellingen en plaatselijke en regionale verenigingen – vindt u terug in de nieuwe theaterbrochure, die in deze krant is bijgevoegd en verder te verkrijgen is op vele plekken in het dorp. U vindt hierin ook informatie over de harmonie, Radio Son en Breugel en de bibliotheek, de medebewoners van het Vestzak, en de overige vaste gebruikers. Ook het komende seizoen gaan de deuren weer wagenwijd voor u open, want het Vestzak is er voor iedereen!

Het programma van de Uitmarkt is als volgt:
12.00 uur: Opening met de Malletgroep van Pro Honore et Virtute
12.45 uur: Popkoor Sparkle
13.30 uur: Toneelgroep Maan
14.15 uur: Eva Wiselius
15.00 uur: Mark van de Veerdonk
15.45 uur: Jeroens Clan
16.30 uur: Piepschuim
17.00 uur: Harmonie Pro Honore et Virtute

Gelet op de beperkte parkeergelegenheid, ook in verband met de jaarmarkt, is het verstandig op de fiets of te voet te komen. Voor de laatste informatie gaat u naar www.vestzaktheaterson.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>