Logo mooisonenbreugel.nl
Carlos Hulsen in aktie tijdens de wedstrijd in Mol-Balen   | Fotonummer: b7ca59
Carlos Hulsen in aktie tijdens de wedstrijd in Mol-Balen (Foto: Erwin Steijaert)
sport

Carlos Hulsen wint internationale motocross

Son en Breugel - Carlos Hulsen uit Son en Breugel heeft op 15 augustus, de Belgische Nationale feestdag in Mol-Balen de motocrosswedstrijd op 'De Keiheuvel' weten te winnen in de klasse 250cc Junioren/Senioren.

Onder mooie weersomstandigheden en veel publieke belangstelling, wist Carlos in de tijdtraining beslag te leggen op de tweede plaats. Dit betekende een goede uitgangspositie aan het starthek voor de twee te verrijden manches. In de eerste manche kwam Carlos als zesde uit de start maar wist al snel de koppositie te veroveren. Hij trok de overwinning naar zich toe met een mooie voorsprong op zijn concurrenten.

Met een perfecte kopstart in de tweede race, nam Carlos binnen een aantal ronden opnieuw afstand en controleerde de wedstrijd op het loodzware zandcircuit. De totaaloverwinning ging met Carlos mee naar Son en Breugel. Carlos zal zich de komende weken gaan voorbereiden op de landelijke districten finale die dit jaar, begin oktober, plaatsvinden in Eersel.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>