Logo mooisonenbreugel.nl
H.Mis bij het 10-jarig bestaan van ‘Jongerenkoor Sincère’ met dirigent Bert Buurman   | Fotonummer: 62b389
H.Mis bij het 10-jarig bestaan van ‘Jongerenkoor Sincère’ met dirigent Bert Buurman (Foto: Ingezonden)
Muziek

Theaterkoor Sincère bij Remember September

Son en Breugel - Theaterkoor Sincère treedt vrijdag 13 september 's avonds, samen met Harmonie Pro Honore et Virtute en diverse solisten, op tijdens de Remember September festiviteiten op het Kerkplein in Son en Breugel. Dit belooft een zeer sfeervol en gezellig spektakel te worden.

Dit is slechts een van de optredens die Sincère dit najaar op het programma heeft staan. Het theaterkoor Sincère bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit met twee jubileumconcerten in het Vestzaktheater op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober. Maar voor iedereen die ooit bij Sincère zong, musiceerde of als dirigent betrokken was, is er ook een fantastische reünie op zaterdagavond 26 oktober. Alle informatie vindt u op de website van het Vestzaktheater www.vestzaktheaterson.nl alwaar ook kaarten besteld kunnen worden.

Heeft u nog vragen over het jubileum van Sincère of wilt u meer weten over het gezelschap? Kijk dan op www.theaterkoorsincere.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>