Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: b631c3
Foto: Tim Townsend
Algemeen / Son & Breugel

Speelinloop De Duwkar gaat door

Son en Breugel - Speelinloop De Duwkar is al veel jaren vertrouwd en actief in basisschool De Stokland. De Duwkar is voor (groot)ouders met jonge kinderen een wekelijkse speel- en ontmoetingsplek. De laatste tijd werd het moeilijk om vrijwilligers te vinden die deze speelinloop konden begeleiden. En daarmee werd het voortbestaan van deze succesvolle speelinloop bedreigd.

Basisschool De Stokland én hun partner Korein Kinderplein hebbe nde handen ineengeslagen om het succes voort te zetten. Vanaf het nieuwe schooljaar zorgen medewerkers van Korein voor de coördinatie en begeleiding, zodat De Duwkar een plek blijft waar jonge kinderen kunnen ontmoeten, spelen, delen en ontdekken en waar ook de (groot)ouders elkaar kunnen treffen en ervaringen kunnen delen.

Lekker samen spelen
Ouders komen om verschillende redenen graag naar De Duwkar: "Het is even een moment voor jezelf, je kind heeft de ruimte en kan lekker met andere kinderen spelen. Je hebt hier een goed overzicht". Een oma en opa vertelden: "Wij passen op onze kleinkinderen. Eén van hen is een beetje teruggetrokken, het leek ons goed als hij regelmatig met andere kinderen lekker kon spelen."

Welkom
Speelinloop De Duwkar is iedere dinsdagochtend in de schoolweken van 09.00 tot 10.30 uur open in de speelzaal van basisschool De Stokland aan de Jupiterstraat 3 in Breugel. Iedereen met kleine kinderen is van harte welkom en de deelname is gratis. Kom gerust een keertje kijken en spelen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>