Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: f905bf
Foto: Ingezonden
sport

Prijzen voor Myrthe van Happen met Emyrtan's Ducari

Son en Breugel - Myrthe van Happen kwam, met haar goudvospony Emyrtan's Ducari, in Herveld aan de start en maakte haar debuut in het L1-dressuur. Myrthe en haar goudvospony vormen sinds het begin van dit jaar een nieuwe KNHS-dressuurcombinatie. Nadat Myrthe van Happen met haar Eastwood's Starlight het hoogste nationale dressuurniveau Z2 bij de pony's bereikt had, werd haar nieuwe eyecather de grondbeginselen van het dressuur aangeleerd.

In Herveld was de tegenstander van Myrthe niet de minste. De prachtige Welsh Hengst Nijebert's Marc, met topcijfers voor het hengstenverrichtingsonderzoek, bracht met zijn amazone enig tegengewicht in de dressuurbaan. Toch liet Myrthe met Emyrtan's Ducari nét dat extra's zien, zodat hun debuut goed uitpakte met fraaie scores van 201 en 203 punten. Myrthe werd winnaar van de beide dressuurproeven en boekte maar liefst vier winstpunten.

Deze L1-dresuurcombinatie werd nogmaals bevestigd tijdens de dressuurwedstrijd in Breda, waar Myrthe van Happen met Emyrtan's Ducari naar de tweede en derde plaats met respectievelijk 199,5 en 191,5 punten reed. Zij behaalden daarmee drie winstpunten. Myrthe behaalde afgelopen week een totaal van zeven winstpunten in het L1-dressuur, waar ze het najaarseizoen mee inzet.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>