Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 8d8a41
Foto: Wil Feijen
Foto's Algemeen / Son & Breugel

'Kun jij ons helpen om ons een plekje te geven?'

Son en Breugel - Jongeren die een woonvorm met 12 tot 24 uurs zorg nodig hebben, hebben samen met hun ouders 1311 petities overhandigd aan wethouder Paul van Liempd. In de dertien ontwikkellocaties die donderdag 22 augustus op de agenda staan van de raadsvergadering komt geen enkele ontwikkellocatie voor waar 'wonen met zorg' bij vermeld staat.

Rick had de eer om de petities te overhandigen en vroeg de wethouder 'Kun jij ons helpen om ons een plekje te geven?' Wethouder Van Liemp kon niets beloven: "Er zijn heel veel mensen - jongeren en ouderen - die een plek in Son en Breugel zoeken. Er is meer vraag dan dat er woningen komen. De gemeenteraad zal een moeilijke afweging moeten maken."

De raad vergadert donderdag 22 augustus om 20.00 uur. Als u uw stem wilt laten horen, kunt u gebruik maken van uw spreekrecht. U moet zich dan voorafgaand aan de vergadering melden bij de griffier.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>