Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 0878b1
Foto: Schijndel Hoortechniek
Algemeen / Son & Breugel

COOP verdubbelt opbrengst statiegeldactie Voedselbank

Son en Breugel - De Voedselbank Best e.o. (Son en Breugel, Oirschot en de Beerzen) houdt de komende weken een statiegeldactie bij supermarkt COOP in Breugel. U bent gewend dat er een verzamelbox opgesteld wordt waarin u de statiegeldbonnen deponeert.

De statiegeldmachine bij de COOP is voorzien van twee keuzeknoppen; een groene en een gele. Wanneer u het statiegeldbedrag aan de Voedselbank wilt schenken, druk dan op de gele knop, anders neemt u de groene knop.

De supermarkt keten van COOP verdubbelt de opbrengst. Dit is voor de voedselbank Best e.o. een heel mooi gebaar. De Voedselbank Best e.o. heeft met de manager, de heer Eric Kiggen, afgesproken dat de opbrengst van deze actie wordt aangewend voor aankoop van levensmiddelen die de voedselbank niet regelmatig kunnen verstrekken, zoals zuivelproducten en groenten en fruit.

Het bestuur van de voedselbank hoopt dat ze met de opbrengst weer een tijdje vooruit kunnen in het verstrekken van beter gevulde voedselpakketten aan de 80 gezinnen die zij wekelijks helpen. Voor meer informatie kunt u terecht 06-11070084.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>