Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: cbb7c9
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Zwembad Son en Breugel weer startklaar

Son en Breugel - De vakantieperiode nadert zijn einde. Mensen maken zich weer op voor een nieuw seizoen. Zo ook zwembad Son en Breugel. Twee weken is het zwembad gesloten geweest voor een uitgebreide onderhoudsbeurt. Het team van zweminstructeurs staat weer fris en fruitig klaar om haar gasten te begroeten.

Voor ieder wat wils
Het aanbod van activiteiten is als vanouds zeer uitgebreid. Als de moeders met hun baby's/peuters het laatste liedje zingen, druppelen de senioren alweer het bad binnen voor hun half uurtje aquagym. Ook kunnen de wat actievere zwemmers hun hart ophalen tijdens een les aquarobics, aquabootcamp of een uurtje trimzwemmen.

Er is de laatste tijd, terecht, veel aandacht voor het veilig zwemmen in open water. De Nationale Raad Zwemveiligheid vindt dan ook dat niet elk zwemdiploma gelijkwaardig is. Zij stellen dat er een verschil in kwaliteit is. Daarom vinden zij het essentieel dat het Zwem-ABC overal de standaard is.

Het Zwem-ABC is al jaren de standaard bij Zwembad Son. Bij de ABC-opleiding geeft de instructeur les volgens de eisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) en zwemmen de kinderen af voor het officiële nationale ABC-diploma.

Veel waterplezier
Omdat er veel interesse is in de zwemschool wordt op zaterdagochtend al om 8 uur gestart met de eerste kindjes, zodat er nog meer kinderen kunnen beginnen met zwemles. Vanaf 19 augustus worden alle zwemmertjes op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voor veel waterplezier verwelkomt.

Bij interesse voor de zwemles verwijzen wij u naar www.zwembadson.nl. Daar is inschrijven via zwemscore mogelijk. Met een eigen zwemscore-pagina kunnen ouders de vorderingen van hun kind volgen.

Kom nog even in het water nagenieten van de zomer. Uiteraard worden volwassenen uitgenodigd om gebruik te maken van de nieuwe zomeractie. Voor meer informatie over deze actie, bezoek www.zwembadson.nl of loop gezellig een keer bij het zwembad binnen. Bij vragen kunt u mailen naar info@zwembadson.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>