Afbeelding
Foto: Ingezonden

Marionettentheater 'de Bokkesprong' komt optreden

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Emmy en Skag Peeters van Marionettentheater 'De Bokkensprong' komen woensdag 11 september naar het Vestzaktheater in Son en Breugel om drie voorstellingen voor volwassenen te geven voor de Zonnebloemgasten.

Voor deze ene keer zijn er ook introducés welkom. Dit is een leuke manier om eens kennis te komen maken met de Zonnebloem, afdeling Son en Breugel. U wordt verwelkomd in het Vestzaktheater om 13.30 uur met een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij en om 14.00 uur start de voorstelling van het marionettentheater. In de pauze wordt u een glaasje fris aangeboden.

De bijdrage voor deze middag voor introducés bedraagt 10 euro, incl. de drie mooie voorstellingen en de twee genoemde consumpties met wat lekkers erbij. De voorstelling eindigt zo rond 16.30 uur.

Profiteer van deze unieke kans om als introducé aanwezig te kunnen zijn, u bent van harte welkom, maar zoals gezegd, het is een voorstelling voor volwassenen. Aanmelden en meteen contant betalen tot 7 september kan bij contactpersoon Gertrud van der Lee via 0499-848138. Gepast geld in een gesloten enveloppe met briefje met uw naam en adres en telefoonnummer erop mag ook in brievenbus van Parklaan 9 in Son.

Voor een indruk wat de Zonnebloem afd. Son en Breugel allemaal doet en heeft gedaan, kijkt u eens op www.zonnebloem.nl en kies dan voor sonenbreugel.