De traditionele fietstocht als afsluiting van het Vrouw Aktief seizoen
De traditionele fietstocht als afsluiting van het Vrouw Aktief seizoen Foto: Ingezonden

Nieuw seizoen Vrouw Aktief met Ladies Night

Algemeen

Son en Breugel - Vrouw Aktief start maandag 2 september het nieuwe seizoen 2019/2020 met de uitgebreide presentatie van het jaarprogramma. Om 19.45 uur worden de VA-leden verwacht bij La Sonnerie.

In dit eerste lustrumjaar van Vrouw Aktief heeft het VA-bestuur een mooi programma samengesteld en in maart 2020 is er voor alle VA-leden een fantastische feestavond. Na de presentatie is er tijd voor ontspanning en volgt er een gezellige karaokeavond.

Ladies Night
Met het oog op de naderende feestdagen, even aandacht voor jezelf en daarnaast ook ideetjes opdoen om cadeau te doen, of te krijgen. Een wenslijstje maken op deze avond voor jezelf is een optie.

Vrouw Aktief nodigt de plaatselijke middenstand, van groot naar klein, uit om zich te presenteren op deze Ladies Night op donderdag 31 oktober. Kleine workshops en/of demonstraties/shows en proeverijtjes zijn allemaal welkom op deze avond. Leuke ideeën en initiatieven om deze avond te laten slagen zijn van harte welkom.

Hiervoor hebben we al heel veel grote en kleine bedrijven benaderd. Zijn we u vergeten en wilt u er ook bij zijn, informatie en aanmelden zo spoedig mogelijk bij Gertrud van der Lee gertrudlee@hotmail.com 06-23004635

Meer informatie over Vrouw Aktief, de activiteiten en aanmelden als nieuw lid is te vinden op de website www.vrouwaktief.nl.