Plattegrond
Plattegrond Foto: Ingezonden

Bierfest verhuist naar Kerkplein

Algemeen Evenement

Son en Breugel - In het weekend van 11 en 12 oktober staat het Bierfest weer op de planning in Son en Breugel. Dit jaar is het Kerkplein de locatie voor het jaarlijkse evenement. Daarmee wordt er flink uitgepakt en volop ingezet op een geslaagd weekend.

Vorig jaar was de eerste editie van het Bierfest, dat toen nog georganiseerd werd op het terras vóór café Het Raadhuis. Dit jaar pakt organisator WO Events het groter aan en verhuist het feest naar het Kerkplein. Daarmee wordt er een passend vervolg gegeven aan een geslaagde eerste editie. De kaartverkoop is al in volle gang. Via de website van WO Events zijn zowel losse tickets als teamtickets te koop. Met een teamticket ben je verzekerd van een tafel dicht bij het podium.

Als deelnemer van de cantus wordt er van je verwacht dat je meezingt met de bekende meezingliedjes die tijdens de avond voorbijkomen. De liederen worden gespeeld door de Motion Allround Coverband. Natuurlijk word je niet verplicht om deel te nemen aan de cantus, gewoon gezellig kijken en van de muziek genieten is ook een optie.

Volg WO Events op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes over het Bierfest.