Bianca Maas
Bianca Maas Foto: Wil Feijen
Advertorial

Je kijkt je ogen uit bij Ruitersport MAAS outlet

Zakelijk

Son en Breugel - Je kunt er niet omheen. Een groot zwart paard staat op woensdagmiddag en zaterdag op de stoep aan de Kanaalstraat 39 in Son en Breugel. Ter hoogte van Ruitersport MAAS outlet. Als het paard buiten staat, dan weet je dat Bianca Maas aanwezig is in haar outletzaak. Je bent dan van harte welkom om binnen rond te neuzen tussen alle merkartikelen. Goede kwaliteit en alles met 50% korting.

Je leest het goed. Alles in de outletwinkel is 50% goedkoper dan de gewone verkoopprijs.
Bianca vind het namelijk belangrijk dat iedereen die in de paardenwereld actief is goede kwaliteit en merkartikelen kan kopen: "De paardensport lijkt soms wel een elitesport te worden. Met mijn outletwinkel hoop ik dat iedereen mooie betaalbare paardensportbenodigdheden kan kopen." 

De paarden zijn een rode draad in het leven van Bianca. Van kinds-af-aan was ze bij de manege te vinden en altijd met paarden in de weer. Bij Paardensportcentrum Quinto werkt ze met paarden en ontmoet daar veel mensen die met paarden werken. Haar kinderen zijn fanatiek in de springsport: "Door dit alles leer je veel over producten en merken die goed bevallen. Uit ervaring weet ik wat een goed leersoort is, wat een goed kwalitatief rijjasje is en welke paardendekens stevig zijn en lang meegaan." 

En dan komt er een mooie kans voorbij. Bianca kan een grote partij opkopen van goede merkartikelen zoals Kep Italia en Trustdekens. Naast het pand waar haar man Henri zijn houthandel heeft - in de oude BBQ Shop - kan Bianca terecht. Ze heeft voldoende producten om de hele outletwinkel mee te vullen. Als je binnenkomt ziet het er gezellig uit en zie je direct dat er volop keuze is. Bianca: "Er blijkt gewoon veel vraag te zijn naar goede kwaliteit producten tegen een betaalbare prijs. Je moet hier echt binnen komen lopen en zelf komen kijken. Ik merk dat klanten die hier binnen zijn enthousiast zijn. Het is leuk om te merken dat ook bekende ruiters de weg naar mijn outletwinkel weten te vinden. 
Ik verkoop hier alleen spullen waar ik zelf achter sta. Waarvan ik weet dat het goed materiaal is. Omdat ik het zelf gebruik of omdat ik dat in de paardenwereld hoor van anderen. Het materiaal van zo'n Trustdeken is zo sterk, dat gaat jarenlang mee. En van Kep Italia heb ik veel keuze zodat je kunt kijken of er iets voor jou bij zit." Kep Italia is de absolute koploper op het gebied van technologie, veiligheid, design en comfort voor rijhelmen. Versierd met strass stenen. Genoeg keuze in de outletwinkel van Bianca Maas. Maar ook rijbroeken, rijjasjes, caps, veiligheidshelmen, tuigen, peesbescherming, shirts, halsters, beugels, beugelriemen en ander klein prullaria is te vinden in de outletwinkel. In de outletwinkel is bijvoorbeeld geen hoefvet of zijn geen paardenbrokken te koop. Klanten komen echt voor de merken als Kep Italia, Charles Owen, Kingsland, Manfredi, CWD, Prestige en Trustdekens. En dat allemaal voor 50% van de verkoopprijs.

Ruitersport MAAS outlet houdt de komende tijd interessante acties via hun Facebookpagina. Zorg dat je op de hoogte bent. Like en volg de Ruitensport MAAS outlet Facebookpagina. Dan ding je tevens mee naar leuke gratis weggeef-artikelen. 
 

Bianca Maas
Bianca Maas
Outlet Store Maas
Bianca Maas
Afbeelding
Ingezonden 14 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 18 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 19 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 20 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 21 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel
Repaircafé
Algemeen 22 uur geleden Meer mogelijk bij het Repaircafé