Logo mooisonenbreugel.nl
Lars, Dominik en Marijke, die hebben deelgenomen aan de prestatietocht in Duitsland   | Fotonummer: 145bd5
Lars, Dominik en Marijke, die hebben deelgenomen aan de prestatietocht in Duitsland (Foto: Ingezonden)
sport

Argo zwemmers in actie in Brabant en Duitsland

Son en Breugel - Vier zwemmers van Argo - Leonie Habraken, Marijke van der Heijden, Lars Diesch en Roel Janssen - zijn afgelopen weekend in actie geweest op een tweetal Open Water wedstrijden in Brabant en een prestatietocht in Duitsland.

Lars, Leonie en Roel zwommen zaterdag in de Lithse Ham in Lith en Roel en Leonie ook op zondag in de IJzeren man in Vught. Leonie zwom op beide dagen de 1000 meter vrije slag. Zaterdag in Lith behaalde ze een vijfde plaats en zondag in Vught een negende positie. Roel wist in Lith te profiteren van een uitglijder van Lars bij de finish van de 2000 meter schoolslag en behaalde een derde plaats. Lars eindigde als vierde. Roel deed dit op zondag nog eens dunnetjes over en werd hier ook derde op de 2000 meter schoolslag. 's Morgens behaalde hij een tiende plaats op de 5000 meter vrije slag.

Marijke en Lars hebben op zondag deelgenomen aan de prestatiezwemtocht van de 'International Military-Corps der Österreichische Lebens Rettungs Gesellschaft (ÖLRG)' in de Ternschersee in Selm, Duitsland. Dankzij de vriend van Marijke, Dominik Patzelt konden Marijke en Lars – samen met Dominik – deelnemen aan deze prestatietocht. Deelnemers vanaf 18 jaar en ouder moesten één, anderhalf of twee uur ononderbroken en zonder hulpmiddelen zwemmen. Marijke en Lars hebben beide twee uren gezwommen, wat voor hen een nieuwe ervaring was. Wat een mooie prestatie van die twee (drie), proficiat!

Aankomend weekend wordt door Roel en Lars deelgenomen aan de beide open water wedstrijden in Zeeland. Zaterdag in Wilhelminadorp en zondag in Vlissingen.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>