Logo mooisonenbreugel.nl
Wordt Speeltuin De Molenwiek een mogelijke locatie voor nieuwbouw school in Breugel?   | Fotonummer: 229d0e
Wordt Speeltuin De Molenwiek een mogelijke locatie voor nieuwbouw school in Breugel? (Foto: Adrie Neervoort)
TIPMooiSonenBreugel

Geef jouw mening over Breugel Bruist?

Son en Breugel - Heb jij al eens gehoord van het burgerpanel TIPMooiSonenBreugel? Het burgerpanel dat regelmatig op zoek is naar meningen, tips en oplossingen over lokale actualiteiten. Wil jij jouw mening laten horen, wil jij meepraten en meedenken over vraagstellingen die betrekking hebben op Son en Breugel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Redacteur: Emmy Grit

In de afgelopen maanden heeft DeMooiSonenBreugelKrant al verschillende raadplegingen onder de panelleden verstuurd. Zij ontvingen een vragenlijst, vulden deze in en de resultaten werden gepubliceerd in deze krant. Zo hebben ze al mee kunnen praten/denken over verkeersveiligheid in Son en Breugel, maar ook bijvoorbeeld over het winkelgedrag; koop je liever bij de winkels in het dorp, of kies je ervoor om online je boodschappen te doen.

Breugel Bruist
De volgende raadpleging staat donderdag 12 september op de planning. Het onderwerp is Breugel Bruist. Wat weet jij over Breugel Bruist? Wanneer is Breugel Bruist een succes? Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Breugel Bruist? Deze vragen worden onder andere gesteld in de aankomende raadpleging. Wil jij jouw mening laten horen? Wil jij meepraten/meedenken over dit onderwerp? Word dan gratis lid.

Nog geen panellid?
Via www.tipmooisonenbreugel.nl 'aanmelden' kun je vanaf 16 jaar je gratis en anoniem aanmelden. Binnen een paar minuten ben je aangemeld en 12 september ontvang jij de vragenlijst via de email. Geef je mening en tips! Klik hier om je aan te melden.

Breugels Festijn
Zondag 8 september is DeMooiSonenBreugelKrant vertegenwoordigd op het Breugels Festijn, waar je je ook gratis en anoniem kunt aanmelden. Doe jij mee? Des te meer burgerleden, des te breder een onderzoek gedragen wordt. Ieder mening telt, ook die van jou!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>