Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c04dfa
Foto: Wil Feijen
Evenement

Aftellen naar Ons Dorp Kwist

Son en Breugel - Nog enkele weken en dan kunnen vele inwoners van Son en Breugel de hersenen weer laten kraken tijdens de zevende editie van Ons Dorp Kwist. In totaal hebben maar liefst 63 teams zich ingeschreven om dit jaar een gooi te doen naar de felbegeerde wisselbeker en de eer van ons dorp.

De commissie verraste de teams vorige week door de eerste opdracht al via de mail te verspreiden. De teams moeten een filmpje insturen waarin een bekende Nederlander hun team succes wenst tijdens Ons Dorp Kwist 2019. De eerste creatieve inzendingen zijn al binnen en hebben al voor enkele hilarische momenten bij de commissie gezorgd. Alle teams hebben nog tot 1 oktober om deze opdracht in te sturen.

Om de teams de kans te geven om zich goed voor te bereiden, worden de categorieën hierbij al bekend gemaakt. Dit jaar kunnen de teams zich gaan stuk bijten op de volgende categorieën:
1. Sport
2. Ons dorp
3. De wereld draait door
4. Entertainment
5. Dieren
6. Brabant
7. Back to school
8. Evenementen
9. Ingewikkeld hè
10. Op pad
11. Sponsoren
12. Geheime opdracht

Dit jaar heeft de commissie naast de regelmatig terugkerende categorieën tevens weer enkele nieuwe categorieën bedacht om de deelnemende teams aan het werk te zetten. En aangezien de kwis dit jaar op 4 oktober is, mag de categorie Dieren natuurlijk niet ontbreken. De commissie van Ons Dorp Kwist wenst alle teams heel veel succes met de voorbereidingen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>