Logo mooisonenbreugel.nl
Het koopeiland tijdens een eerdere actie van de Voedselbank   | Fotonummer: d8a526
Het koopeiland tijdens een eerdere actie van de Voedselbank (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Voedselbank BEST e.o. houdt winkelactie

Son en Breugel - De Voedselbank Best e.o.houdt op vrijdag 27 september en zaterdag 28 september een winkelactie bij de supermarkt van Coop in Son en Breugel. De voedselbank Best e.o. verstrekt wekelijks aan ruim 80 gezinnen uit Best, Oirschot en Son en Breugel een voedselpakket.

Om te zorgen dat deze pakketten voldoende artikelen bevatten, houdt de voedselbank regelmatig acties in supermarkten om hun voorraad op peil te houden. Op de bovengenoemde dagen zijn ze aanwezig in de Supermarkt van Coop in Breugel. De Voedselbank Best e.o. is blij dat ze de medewerking van de filiaalhouder en zijn medewerkers/sters hebben gekregen om deze actie in zijn supermarkt te mogen houden.

Wat houdt de actie in?
De vrijwilligers/sters van de voedselbank geven bij binnenkomst informatie met betrekking tot de actie en geven een lijstje met gewenste artikelen aan ieder die aan de actie wil deelnemen. Deze artikelen staan bij elkaar op een zogenaamd 'koopeiland'. U hoeft dus niet in de winkel te zoeken. U kunt hier het door u te schenken artikel afnemen en afrekenen bij de kassa. Daarna geeft u het artikel af aan de ontvangsttafel.

Het lijstje van de door de Voedselbank gewenste artikelen luidt:
Beschuit, chocopasta, schenkstroop, poedersuiker, limonade siroop, bloem, zonnebloemolie, keukenrol 2 p/pak, toiletpapier 4 p/pak, allesreiniger, afwasmiddel, rijst, macaroni, houdbare halfvolle melk, chocolade vlokken, koekjes en pannenkoekenmix.

Het team vrijwilligers van de Voedselbank hoopt dat de actie een geweldig succes wordt en willen graag iedereen op voorhand hartelijk bedanken voor de medewerking.

 

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>