Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: ec7614
Foto: Ingezonden
Jeugd

Woezel en Pip op het consultatiebureau

Son en Breugel - In de week van de Alfabetisering, van 9 tot en met 15 september, is er natuurlijk ook aandacht voor baby's en boekjes. Met boeken kun je niet vroeg genoeg beginnen. Baby's kunnen al naar boekjes kijken vanaf vier maanden. En als je het lezen vroeg te pakken hebt, laat het je niet meer los.

Boekstartcadeautje
De Boekstartcoaches van Bibliotheek Dommeldal gaan deze week op pad met kleine cadeautjes voor de bezoekers van de Consultatiebureaus in Son, Geldrop en Heeze. De bieb zou de bieb niet zijn als het niet om een boekencadeautje zou gaan: een kartonnen boekje van Woezel en Pip.

In tien talen
Woezel en Pip beginnen in het boekje een nieuwe dag. Met een eitje en een boterham. Daarna gaan ze spelen. Alle belangrijke woordjes zijn niet alleen in het Nederlands te lezen, maar ook in het Engels, Pools, Arabisch, Fries, Turks, Spaans, Tigrynia, Frans en Mandarijn. Een bijzonder cadeautje, ook voor ouders en baby's met een andere moedertaal. Kom jij het boekje voor jouw baby ophalen op het consultatiebureau? Dan heb je weer een mooie reden voor een gezellig leesmomentje samen, als je thuis bent. Daarna ben je van harte welkom met je baby of peuter in de bibliotheek, om nieuwe boekjes uit te zoeken om mee te nemen. Het abonnement is gratis en tot twaalf jaar betaal je geen boete.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>