Logo mooisonenbreugel.nl
15 jaar theaterkoor Sencère   | Fotonummer: 8176f6
15 jaar theaterkoor Sencère (Foto: Ingezonden)
Jubileum

Reünie 50 jaar theaterkoor Sincère

Son en Breugel - Van jongerenkoor van de parochies in Son en Breugel naar Theaterkoor: wie had dat gedacht?! Het begon 50 jaar geleden en op 24 en 25 oktober staat Sincère twee keer op de planken in het Vestzaktheater met hun '50 jaar! Sincere's jubileumconcert'. Maar er is meer.

Op zaterdag 26 oktober viert Sincère haar 50-jarig bestaan met allen die in het verleden hun liefde voor muziek en theater met elkaar gedeeld hebben. Allen die lid van het koor zijn geweest, dirigent waren of in de band of het bestuur zaten, maar ook als jij mee decors hebt gebouwd of toneelmeester was. Terugblikken met vrienden en bekenden van toen, lekker meezingen met de Sincère-hits of lachen om de oude foto's of herinneringen. Het zou geweldig zijn om zoveel mogelijk leden van de Sincère-familie te treffen op de reünie in het Vestzaktheater. Die avond ben je van harte welkom vanaf 20.00 uur om met hun mee te feesten. Koop wel van tevoren een kaartje! Kaarten voor deze avond zijn te bestellen à € 10,00 via www.vestzaktheaterson.nl.

Voordat het jubileumconcert plaatsvindt, kun je vrijdag 13 september al van Sincère genieten. Het theaterkoor Sincère levert vanaf 21.00 uur een bijdrage aan het aantrekkelijke Remember September bevrijdingsconcert van Harmonie Pro Honore et Virtute op het Kerkplein, samen met diverse solisten. Een volle agenda voor de leden van het theaterkoor.

Meer informatie over Theaterkoor Sincère vind je op www.theaterkoorsincere.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>