Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 342955
Foto: pixabay.com/mooisonenbreugel
Algemeen

Politieke discussieavond met alle fractievoorzitters

Son en Breugel - Op initiatief van Radio S&B vindt woensdag 18 september in de grote zaal van het Vestzaktheater - ruim anderhalf jaar na de laatste gemeenteraadsverkiezingen- een discussieavond plaats tussen alle fractievoorzitters onderling, maar ook met de inwoners van Son en Breugel. De presentatie van de avond is in handen van Lucy van de Wier en Mario Smulders.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere de huidige status van besluitvorming, Breugel Bruist!, Ekkersrijt, de kerk, de scholen in Breugel en andere belangrijke onderwerpen. De leden van het college van burgemeester en wethouders zijn tevens uitgenodigd voor deze avond.

De agenda van die avond is als volgt. De tijden zijn enigszins bij benadering:
19.30 uur: Zaal open voor publiek
20.00 - 20.45 uur: Discussie tussen de fractievoorzitters
20.45 - 21.00 uur: Pauze
21.00 - 21.45 uur: Gelegenheid tot het stellen van vragen door het publiek aan de politici.
Ca. 21.45 uur: Afsluiting waarna informeel samenzijn.

Als lokale radiozender geeft Radio S&B met de organisatie van deze avond invulling aan een van haar belangrijke taken. Volg Radio S&B voor meer en actuele informatie over deze avond en andere activiteiten via hun Facebookpagina radiosenb.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>