Logo mooisonenbreugel.nl
De voormalige Vijverbergschool doet tijdelijk dienst als gemeentehuis met publieke balies   | Fotonummer: 972443
De voormalige Vijverbergschool doet tijdelijk dienst als gemeentehuis met publieke balies (Foto: Wil Feijen)
gemeente

Tijdelijk gemeentehuis aan de Vijverberg

Son en Breugel - Vanaf 1 september kunnen de inwoners niet meer terecht in het gemeentehuis aan de Airbornestraat. Het hoofdgebouw van de gemeentehuis ondergaat een grote renovatie. De renovatie gaat ongeveer anderhalf jaar duren. Inwoners van Son en Breugel kunnen onder andere voor hun paspoort en rijbewijs terecht bij de publieke balies die tijdelijk zijn gevestigd in de voormalige Vijverbergschool in Son en Breugel.

Redacteur: Arjen Strik

Het huidige hoofdgebouw van het gemeentehuis stamt uit 1963. Het gebouw is sterk verouderd, voldoet niet meer aan de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en mist de functionaliteit van een moderne dienstverlenende publieke voorziening. Nu de nieuwbouw aan de Airbornestraat klaar is, start de tweede fase van het renovatieproject. Het hoofdgebouw, ontworpen door de architecten Geenen en Oskam, wordt gestript en deels gesloopt om herbouwd te worden tot een hedendaagse voorziening.

Afspraak maken
Om de burgers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt de gemeente uitsluitend op afspraak. Telefonisch of online kunt u een afspraak maken voor onder andere een paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijs, vergunningen of het inzien van stukken, maar ook bijvoorbeeld voor het ophalen van kroonringen.

Openingstijden
De locatie Vijverberg is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en maandag en donderdag van 14.00 tot 19.00 uur. Via 0499-491491 kan de gemeente telefonisch bereikt worden op maandag en donderdag van 08.30 tot 19.00 uur, dinsdag en woensdag van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Komt u met de auto voor een bezoek aan het tijdelijke gemeentehuis? Dan kunt u aan de voorkant van het gebouw parkeren.

 

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>