Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 8392cb
Foto: Annie Maessen
Breugel Bruist!

'Molenwiek locatie is geldverspilling'

Son en Breugel - De inloopbijeenkomst over de schoollocaties in Breugel op dinsdagavond 10 september werd goed bezocht. Inwoners gebruikten deze vorm van burgerparticipatie om hun zorgen, ideeën, opmerkingen en vragen op tafel te leggen. Waar moet toch dat nieuwe schoolgebouw komen? Eén gebouw met twee scholen op de locatie van De Krommen Hoek, op de locatie van De Regenboog of op de locatie van speeltuin De Molenwiek? Zoveel mensen, zoveel meningen. Over het algemeen werd de locatie van De Molenwiek als schoollocatie niet zo positief ontvangen. 'Molenwiek locatie is geldverspilling' staat te lezen op één van de volgeschreven memo's.

Veel mensen denken ook dat De Molenwiek locatie voor vertraging gaat zorgen. Het bestemmingsplan 'sport' zal gewijzigd moeten worden en maakt kans op bezwaarschriften. Een omwonende meldt 'Vroeger was hier een molen. Hier zit veel historie in de grond. Ik weet zeker dat archeoloog Geit Emmery zich meldt, voordat hier een schop in de grond kan." Opvallend was ook dat veel ouders van De Krommen Hoek zich uitspraken zich niet gehoord te voelen door PlatOO en het liefst beide scholen op eigen locatie zien. PlatOO presenteert in oktober haar plannen, waarbij duidelijk is dat zij kiezen dat beide scholen in één nieuw gebouw komen. Op de locatie van De Krommen Hoek. En dat zien veel omwonenden van De Krommen Hoek niet zitten vanwege verkeersproblemen. Wordt vervolgd.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>