Logo mooisonenbreugel.nl
Kevin Bachus   | Fotonummer: cfce83
Kevin Bachus (Foto: Ingezonden)
Muziek

Keftival: Kevin Bachus & Co met Rock, Bruce en nieuw eigen werk

De Sonse muzikant Kevin Bachus houdt zondag 20 oktober voor de tweede keer zijn eigen mini-festival, Keftival. Een middag waarop Kevin met talloze bevriende muzikanten een zeer gevarieerd muzikaal programma aan zal bieden, waarbij hij als vaste muzikant op het podium blijft staan en in elke setting meespeelt op gitaar en/of zang. Het festival vindt plaats in de sfeervolle Kapelzaal van kloosterhotel La Sonnerie en de entree is deze middag gratis.

De middag begint akoestisch met de EP-presentatie van 'Vogelvrij', een EP met nieuw, eigen solo-materiaal van Kevin Bachus. Na deze luistersessie wordt het publiek getrakteerd op een aantal bekende pop & rockcovers, gebracht door de energieke formatie 'De Stoppers in concert' met onder andere de Sonse zangeres Susan Kranen.

Met zijn band 'Bruce' brengt Kevin vervolgens een ode aan zijn grootste muzikale held: Bruce Springsteen. Met onder andere Arold Schers op sax speelt deze band met groot enthousiasme en een eigen, unieke sound diverse nummers van het omvangrijke oeuvre van the Boss. De middag wordt afgesloten met een setje stevige portie rockcovers, gebracht door de rockband 'Codfish'.

Keftival biedt voor ieder wat wils en deze gratis traktatie moet je als publiek niet willen missen! Het programma start stipt om 15.00 uur en wordt zonder pauze gepresenteerd. Het zal in totaal ruim twee uur duren waarna het aanwezige publiek nog lekker kan naborrelen aan de bar van La Sonnerie.

Voor meer info, kijk je op www.kevinonline.nl.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>