Afbeelding

SBC wint op verjaardag

Algemeen sport

Son en Breugel - SBC heeft op de tachtigste verjaardag van de club een 3-1 overwinning geboekt op MMC Weert. Officieel zou deze wedstrijd in Weert gespeeld worden. In verband met de festiviteiten heeft de KNVB toestemming gegeven dat de wedstrijd in Son en Breugel gespeeld zou mogen worden.

MMC Weert had in het eerste kwart van de wedstrijd het beste van het spel en kwam verdiend op voorsprong, 1-0. Vijf minuten later bracht Lars Kuys SBC langszij. Met de 1-1 ging men rusten. In het tweede bedrijf trok SBC het duel naar zich toe. Halverwege de tweede 45 minuten kwam SBC op voorsprong door een treffer van Marc van der Zanden, 1-2. Tien minuten voor tijd gooide Dirk van Eck de wedstrijd op slot door de 1-3 te scoren.

Kijk voor de overige uitslagen (ook van de Jeugd) woensdag 9 oktober in DeMooiSonenBreugelKrant.