Logo mooisonenbreugel.nl
Een indruk van de les in De Bongerd    | Fotonummer: f6b017
Een indruk van de les in De Bongerd (Foto: Marieke Visser - BewegenBlijft)
Algemeen / Son & Breugel

Meer bewegen voor ouderen groep (mbvo) zoekt nieuwe leden

Son en Breugel - Elke woensdag van 13.00 – 13.45 uur in Sporthal De Bongerd komt een groep bij elkaar om te bewegen en zo fit en lenig te blijven. Iedere week weer nieuwe uitdagingen op gezellige muziek, waarbij iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau en na afloop drinken ze samen nog gezellig een kopje koffie.

Docent Marieke Visser is al een aantal jaar in Eindhoven en omgeving actief als Sport– en Beweegleider senioren. Daarnaast is ze ook opgeleid tot Beweegkuurcoach om mensen met diabetes en overgewicht te begeleiden bij sportactiviteiten. Marieke geeft groepslessen voor mannen en vrouwen in de seniorenleeftijd, meestal vanaf ongeveer zestig jaar tot in de negentig, in en rondom en Eindhoven.

Nieuwe leden gezocht
De afgelopen maanden zijn er helaas een aantal vaste leden om uiteenlopende redenen gestopt met deze activiteit. Om deze 'Bewegen Blijft-activiteit' te laten voortbestaan zijn er nieuwe leden nodig. Marieke Visser: "Voor mensen in de leeftijd tussen 50+ en 80+ is het zo belangrijk om te blijven bewegen. Vooral kracht, lenigheid, balans en coördinatie zijn goed te trainen en komen regelmatig aan bod. Ook samenwerking en plezier zijn heel belangrijk in mijn lessen. Door mijn lessen beweeg/ sport je elke week, maar ik geef ook tips mee voor thuis. Het zou zonde zijn als we met deze groep zouden moeten stoppen, maar de opbrengst weegt nu niet meer op tegen de kosten, hoe jammer ik het ook vind om te zeggen."

Proefles
Wilt u zelf eens ervaren hoe de lessen van Marieke Visser zijn, kom dan op woensdagmiddag van 13.00 – 13.45 uur langs in Sporthal De Bongerd, Asteroïdenlaan 2/a te Son en Breugel. Om te proberen of dit beweegactiviteit wat voor u is, zijn de eerste twee lessen gratis. Daarna betaalt u per drie maanden 45 euro.

Voor meer informatie
Neem gerust contact op met Marieke Visser via 06-18140139 / info@bewegenblijft.nl en kijk alvast eens op de website www.bewegenblijft.nl.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>