Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 9a3970
Foto: Adrie Neervoort
zakelijk

Media & Zo opent pasfotostudio

Son en Breugel - Bij Media & Zo is dinsdag 1 oktober een nieuwe activiteit is gestart. Namelijk; een echte pasfotostudio. Al sinds het begin van Media & Zo hebben Ingrid van Dijk en Esther Spronk-Elzenaar (begeleiders dagbesteding Media & Zo) het erover gehad om dit als dagactiviteit erbij te willen doen voor cliënten van Zonhove.

Zij zitten in een rolstoel en stoeien altijd met ruimtegebrek in vele studio's in de omgeving wat het soms erg lastig maakt om een foto te laten maken. "Onze ruimte en onze ervaring met deze doelgroep, bood ons de mogelijkheid om een laagdrempelige en rolstoelvriendelijke pasfoto studio te creëren. Daarom hoefden we niet lang na te denken toen Wens Creatie ons benaderde om hun studio over te nemen. Nogmaals danken wij hen voor alles wat we van hen hebben mogen leren", aldus Ingrid en Esther. Media & Zo is onderdeel van Kado & Zo aan de Nieuwstraat 50 in het centrum van Son.

De pasfotostudio werd officieel geopend door Job Teijgeman (cliënt dagbesteding). Job mocht, onder toezicht van alle anderen cliënten die bij Media & Zo werken, een lintje doorknippen en hiermee was de studio officieel geopend. Dit gebeurde allemaal terwijl de eerste klant al klaar stond om een pasfoto te laten maken. Job vindt het erg leuk om foto's te maken met een professionele camera en zegt dat hij het 'supercool' vindt dat hij dit samen met Ingrid en Esther mag doen. Hij heeft de eerste klant gefotografeerd onder begeleiding van Esther.

"Wij hebben deze studio vooral toegevoegd aan onze ruimte omdat wij het erg leuk vinden om foto's te maken en om te leren omgaan met klandizie. Ook krijgen we op deze manier meer contact met mensen uit Son en Breugel, want wij staan altijd open voor een gezellig babbeltje. Voor mensen in een rolstoel is onze ruimte zeer geschikt, maar natuurlijk mag iedereen bij ons binnen lopen voor een pasfoto. Wij streven ernaar om van maandag tot en met vrijdag pasfoto's te maken voor iedereen die dat wil bij ons, maar het kan weleens voorkomen dat er een moment is waarop de zorg voor de cliënt voor gaat."

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 10.00 - 12.30 uur en van 14.00 - 16.30 uur (i.v.m. lunch). Vrijdag van 10.00 - 13.00 uur. Natuurlijk doen zij nog meer op het gebied van digitaliseren; denk bijvoorbeeld aan dia's en VHS-banden. Loop gerust eens binnen voor meer informatie. Graag tot ziens in de winkel aan de Nieuwstraat 50 te Son en Breugel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>