Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 01aaf9

Wie raadt de nieuwe Prins van Krutjesgat

Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes, zoals gebruikelijk in deze periode van het jaar is de prinsencommissie van CV De Krutjesrapers al volop bezig met het nieuwe seizoen. Carnaval 2020 gaat binnenkort officieel van start met als eerste onderdeel het 11-11-bal en de bekendmaking van de nieuwe Prins. Heeft u al een voorgevoel wie het dit jaar zou kunnen zijn? Om u vast een beetje op weg te helpen krijgt u natuurlijk weer vier aanwijzingen.

De aanwijzingen komen in DeMooiSonenBreugelKrant, maar ook in de vorm van de wereldberoemde filmpjes op de website en social media van CV De Krutjesrapers. Het aandachtig bestuderen van deze filmpjes levert u misschien wel een extra aanwijzing op.

Het 11-11-bal is op zaterdag 9 november in de grote zaal van hun hofleverancier café-restaurant De Zwaan. In de vier weken voorafgaande aan deze grootse onthulling zult u iedere week een nieuwe aanwijzing in deze krant aantreffen. Daarnaast kunt u ook elke maandag een nieuwe verfilmde aanwijzing vinden op www.dekrutjesrapers.nl de Facebookpagina of op het YouTube kanaal van CV de Krutjesrapers.

Envelop of email
Indien u op basis van de aanwijzingen meent te weten wie 'Prins Carnaval 2020' wordt, dan kunt u meedingen naar een diner voor twee personen door de naam van de prins, en ook uw naam, adres en telefoonnummer in te sturen door een gesloten envelop in te leveren in de brievenbus bij Cafetaria Spierings, Nieuwstraat 17 te Son en Breugel. Schrijf op de voorzijde van de envelop 'Prins Carnaval 2020'. Per persoon kan maximaal één naam van een mogelijke prins worden ingestuurd. Uw oplossing kunt u inleveren tot en met zaterdag 9 november om 11.11 uur stipt. Een tweede mogelijkheid is om een e-mail te sturen met als onderwerp 'Prins Carnaval 2020' onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende e-mailadres: wiewordthet@dekrutjesrapers.nl. De inzendtermijn voor e-mail sluit ook op zaterdag 9 november om 11.11uur stipt.

Aanwijzing 1 luidt als volgt: 'Krutjesgat, we hebben een probleem!'

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>