Logo mooisonenbreugel.nl
Sonjazz met Sonja van Vonderen op de voorgrond   | Fotonummer: ea30bc
Sonjazz met Sonja van Vonderen op de voorgrond (Foto: Ingezonden)
Muziek

Plein Public opent seizoen met verrassende band Sonjazz

Son en Breugel - Als je van muziek houdt, mag je deze avond niet missen. Plein Public heeft op 26 oktober weer een bijzonder optreden in petto: Sonjazz. Je geniet deze avond van een 'salade van Jazz, Pop, Funk en Blues overgoten met een Sonjazz-sausje' zoals zij zelf hun stijl omschrijven. De band bestaat uit rasmuzikanten die het heerlijk vinden om samen te spelen.

Sonja van Vonderen is de leading lady van deze veelzijdige groep die u beslist een heerlijke avond bezorgt. Het eerdere optreden enkele jaren geleden was zo'n succes dat zij weer graag terugkomt in de kleine intieme en gezellige setting van Plein Public.

Plein Public verzorgt iedere laatste zaterdag van de maand een bijzonder optreden in De Boerderij in Breugel. Niet alleen beginnende maar ook (semi-)professionele artiesten krijgen een kans om hun talent te tonen aan het publiek. Iedere avond is weer verrassend en anders. Op het programma staan dit jaar op 30 november Township Rebellion met onvervalste rock, op 21 december Midwinteravond in kerstsfeer met optredens van lokale artiesten met lichtjes en gluhwein. Op 25 januari 2020 MAAS met klassiek gecombineerd met klassiekers zoals Bach en de Beatles, op 29 februari Standup Comedy met lachen met jonge cabaretiers, op 28 maart Conchita met Franse chansons van onder andere Edith Piaff en Lucienne Delyle en natuurlijk als afsluiter weer een optreden op 25 april met een fantastische band met muziek waar heerlijk op gedanst kan worden.

Kortom weer een gevarieerd programma dat je zeker verrast door de gezelligheid, kleinschaligheid en goede sfeer. Noteer deze data vast in je agenda, want het is jammer als je erachter komt dat je iets gemist hebt. Kom langs en beleef hoe het dichtbij gezellig kan zijn.

De optredens beginnen altijd om 20.30 tot ongeveer 22.30 uur. Of later, want dankzij de goede sfeer en de interactie met het publiek blijkt menig artiest moeite te hebben om te stoppen met optreden.

Je bent van harte welkom, de prijs voor een uniek avondje uit bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. Zij zien je graag op 26 oktober om 20.30 uur in De Boerderij, Leeuwlaan 2 in Breugel. Kijk voor meer informatie ook eens op www.boerderijbreugel.nl of op www.Sonjazz.nl.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>