Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: e7ef22
Foto: Ingezonden
sport

Son en Breugelse Jeugdkampioenschappen 2019

Son en Breugel - De Son en Breugelse Jeugdkampioenschappen zijn op dinsdag 15 en woensdag 16 oktober voor de tweede keer gehouden. Een initiatief van de drie tennisverenigingen uit het dorp. Ieder jaar een toernooi in de herfstvakantie en ieder jaar op een ander tennispark in Son en Breugel.

Dit jaar mocht TV Pieter Brueghel in samenwerking met BMT Tennis de organisatie op zich nemen en als gastheer fungeren op het prachtig vernieuwde tennispark. In de leeftijd van 7 tot en met 15 jaar speelden 65 jeugdleden mee in de verschillende categorieën. Zij waren ook buiten de wedstrijden om te vinden op het tennispark om gezellig met elkaar samen te zijn. Er kon tafeltennis en tafelvoetbal gespeeld worden, maar vooral voor de gratis lunch bleven ze graag. De soep en de broodjes hamburger vonden gretig aftrek.

Er zijn zo'n 160 (verkorte) wedstrijden gespeeld in deze twee dagen. Wat opviel was de saamhorigheid en sportiviteit tussen de spelers van de drie verenigingen. De prijsuitreiking, met aansluitend de loterij met mooie prijzen zoals kaartjes PSV, bioscoopbonnen, schaats passe-partout ijsbaan Son, zorgde woensdagavond voor een vol paviljoen. Nadat alle winnaars hun prijzen in ontvangst hadden genomen en de groepsfoto het einde van het toernooi betekende, kon TV Pieter Brueghel met een tevreden gevoel het stokje overdragen aan HTC Son Tennis, de organisator van volgend jaar.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>